sâmbătă, 12 februarie 2011

Ce inseamna site-uri PTC?

 PTC inseamna PAID TO CLICK. Aceste site-uri te platesc pentru a vizualiza reclame. Exista multe site-uri de genu' dar eu am incercat sa vi le fac cunoscute pe cele mai bune, adica cele care platesc cel mai bine. Poate vi se pare ca suma primita nu este una foarte mare, dar ganditi-va ca pentru cateva minute pe zi (care oricum le petreceti in fata calculatorului) sunteti platit cu o suma mica. Si in fiecare zi: suma mica+ suma mica+ suma mica+ suma mica= o suma frumusica:D 
Ce ai de facut? Inregistreaza-te pe Siteurile de mai sus (desigur acestea sunt doar cateva, te poti inregistra pe o multime) si urmeaza pasii de mai jos. 
  1.  Da zilnic clicurile pe reclamele ce-ti sunt distribuite   
  2. Fa-ti un plan de actiune 
  3. Stabileste-ti prioritatile (suma ce vrei s-o castigi,suma ce-ti permiti s-o investesti pentru a castiga atat in cel mai scurt timp) 
  4. Adu-ti prietenii si cunostintele alaturi de tine,pentru ca sigur vor sa faca si ei bani (Dar nu inainte de a indeplini conditiile pentru a putea face asta,pentru ca ii pierzi) 
  5. Inchiriaza primult pachet de refi si invata sa lucrezi cu ei 
  6. Mareste-ti veniturile prin inchirierea mai multor pachete de refi,iar cand esti pregatit,treci pe GOLDEN,dupa care,prelungeste-i pe o perioada cat mai mare pentru a beneficia de discount maxim. 
  7. Posteaza-ti povestea pe forum si devino cat mai activ aici,pentru a putea profita de tot ceea ce apare.



Acest fragment este luat de pe formul Site-ului NeoBux






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu